Pelitapa ja säännöt

Turnauksessa noudatetaan Kaikki Pelaa -sääntöjä. Jos muuta ei ole erikseen mainittu, noudatetaan Suomen Palloliiton (SPL) sääntöjä.

E10-E11 Pelataan yksinkertaisena sarjana vuonna 2017, koska osallistujia 7 joukkuetta. Kaikki joukkueet pelaavat toisiaan vastaan. Sarjan 1-2 pelaavat Finaalissa. Sarjan 3-4 pelaavat sijoista 3-4. Sarjan 5-6 pelaavat sijoista 5-6. Sijalla 7 ei pelaa jatkopeliä.

TF7-TF9 Sijoituksista ei pelata eikä pisteitä lasketa.

SIJOITUKSEN MÄÄRITTÄMINEN:

Sarjoissa joukkueiden sijoitus perustuu normaaliin pistelaskuun, kolme 83) pistettä voitosta, yksi (1) piste tasapelistä. Jos kaksi tai useampi joukkue pättyy samoille pistemäärille määräytyy järjestys seuraavasti:

  1. Keskinäisten otteluiden pisteet
  2. Maaliero kesk. otteluissa
  3. Tehdyt maalit kes. otteluissa
  4. Kaikkien otteluiden maaliero
  5. Kaikkien otteluiden tehtyjen maalien lukumäärä

. Jos peli päättyy tasan sijoitusotteluissa, mennään suoraan rangaistuslaukauskilpailuun, joka suoritetaan kolmella pelin lopussa kentällä olevalla pelaajalla, jonka jälkeen edetään ratkaisuun asti pelaaja kerrallaan siten, että pelaaja saa seuraavan vuoron vasta kun kaikki joukkueen pelaajat ovat pääseet kerran laukomaan.

Ikäluokka,Kentän koko, Pelaajamäärä,Vaihdot,Peliaika,Pallo,Maali,Paitsio,Maalipotku,Sivuraja

T07,~60×40,8v8,EL,1x25min,4,5m,Rang.alue,Maalialue,Rajaheitto
T06,~60×40,8v8,EL,1x25min,4,5m,Rang.alue,Maalialue,Rajaheitto
T08,09,10,~35×25,5v5,EL,1x25min,3,5m,-,Maaliheitto,Rajasyöttö tai -kuljetus

Huom! T10,09-08-sarjoissa joukkue saa ottaa kentälle yhden lisäpelaajan, kun vastustaja johtaa vähintään viidellä (5) maalilla. Etu menetetään eron vähentyessä kahteen (2) maaliin. Tämä sääntö ei koske T07-06-sarjaa jossa pelataan sijoituksista.

Pelaajalista ja ilmoittautuminen

Joukkueenjohtajan tulee ilmoittaa joukkue viimeistään puoli tuntia ennen ensimmäistä ottelua turnaustoimistoon ja jättää pelaajalista samalla.

Vastalauseet

Vastalauseet on jätettävä viimeistään 15 minuuttia ottelun loppumisesta kisatoimistoon. Vastalauseen käsittelymaksu on 50 euroa ja se palautetaan mikäli vastalause hyväksytään. Turnauksen jury käsittelee vastalauseet ja juryn päätöksestä ei voi valittaa. Erotuomareiden otteluissa tekemät peliä koskevat ratkaisut ovat lopullisia.